Rýže Parboiled Lagris ve varných sáčcích 800 g
Detailní popis produktu
Jak parboiled rýže vzniká? Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme. V čem je parboiled rýže lepší? Díky speciální úpravě je sypká, kyprá, nerozvařuje se a nelepí. Po uvaření je bílá a mírně tužší na skus.Vyzkoušejte další Lagris výrobky Rýže parboiled s indiánskou. Rýže arborio. Rýže basmati. Rýže tří barev. Rýže sushi. Rýže jasmínová.
Doba přípravy 17-20 min.
8 varných sáčků
Přirozeně bez lepku
Vhodné pro vegetariány vegany
Nelepí a nerozvařuje se
Složení:
Vyrobeno z rýže seté (oryza sativa L.)
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Energetická hodnota: | 1480 kJ |
Tuky: | < 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | < 0,1 g |
Sacharidy: | 78 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Vláknina: | 0,7 g |
Bílkoviny: | 8,3 g |
Sůl: | < 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.