Rýže Parboiled Lagris ve varných sáčcích 800 g

72,95 Kč
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak parboiled rýže vzniká? Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme. V čem je parboiled rýže lepší? Díky speciální úpravě je sypká, kyprá, nerozvařuje se a nelepí. Po uvaření je bílá a mírně tužší na skus.
Vyzkoušejte další Lagris výrobky Rýže parboiled s indiánskou. Rýže arborio. Rýže basmati. Rýže tří barev. Rýže sushi. Rýže jasmínová.
Doba přípravy 17-20 min.
8 varných sáčků
Přirozeně bez lepku
Vhodné pro vegetariány vegany
Nelepí a nerozvařuje se

Složení:
Vyrobeno z rýže seté (oryza sativa L.)

Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Hmotnost: 0.8 kg
Energetická hodnota: 1480 kJ
Tuky: < 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g
Sacharidy: 78 g
z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 0,7 g
Bílkoviny: 8,3 g
Sůl: < 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: