Rolka z čerstvého sýru Primello mix 100 g
Detailní popis produktu
bylinky
Složení:94% čerstvý sýr (pasterované mléko, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo), 2% pažitka, Česnek, Jedlá sůl, Bylinky, Mléčné bílkoviny, Stabilizátor: karubin, guarová guma, Konzervant: sorban draselný, Sýr: obsah tuku v sušině 66%, obsah sušiny 45%
Alergeny:
Může obsahovat: Celer, Hořčice, Sója
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Skladujte při teplotě od +2°C do +8 °C. Minimální trvanlivost do: viz boční strana obalu.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota | 1382 kJ / 335 kcal |
Tuky | 31,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 22,0 g |
Sacharidy | 2,5 g |
- z toho cukry | 2,5 g |
Bílkoviny | 9,0 g |
Sůl | 1,04 g |
pepř
Složení:92% čerstvý sýr (pasterované mléko, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo), 2% pepř (černý, bílý), Koření, Jedlá sůl, Mléčné bílkoviny, Stabilizátor: karubin, guarová guma, Konzervant: sorban draselný, Sýr: obsah tuku v sušině 66%, obsah sušiny 45%
Alergeny:
Může obsahovat: Celer, Hořčice, Sója
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Skladujte při teplotě od +2°C do +8 °C. Minimální trvanlivost do: viz boční strana obalu.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota | 1366 kJ / 330 kcal |
Tuky | 30,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 20,5 g |
Sacharidy | 3,9 g |
- z toho cukry | 2,9 g |
Bílkoviny | 9,4 g |
Sůl | 1,08 g |
paprika-chilli
Složení:90% čerstvý sýr (pasterované mléko, sýrařské kultury, mikrobiální syřidlo), 5% červená paprika, Jedlá sůl, Koření, 1% chilli, Extrakty koření, Byliny, Cukr, Citrusová vláknina, Mléčné bílkoviny, Stabilizátor: karubin, guarová guma, Konzervant: sorban draselný, Sýr: obsah tuku v sušině 66%, obsah sušiny 45%
Alergeny:
Může obsahovat: Celer, Hořčice, Sója
Obsahuje: Mléko
Skladování:
Skladujte při teplotě od +2°C do +8 °C. Minimální trvanlivost do: viz boční strana obalu.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota | 1328 kJ / 321 kcal |
Tuky | 29,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 19,8 g |
Sacharidy | 4,5 g |
- z toho cukry | 3,6 g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 1,25 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.