Jíška hotová tmavá Knorr 250 g
Detailní popis produktu
- spolehlivě zahustí - bez hrudek - nejprodávanější na trhu* - praktický uzávěr Tmavá jíška Knorr. Jednoduše a rychle zahustí guláše, omáčky, šťávy k masu, polévky, ragú, pečená a další jídla, která jste dosud zahušťovali jíškou, zásmažkou nebo jinými doma vyrobenými zahušťovadly. Použitím hotové jíšky uvaříte rychleji a předejdete riziku hrudek nebo připálení. * Propočet Unilever ČR na základě odhadu prodejů (v kg) společnosti Nielsen v kategorii jíšek na auditovaném Českém maloobchodním trhu, v období 01/2013 - 12/2013.Značka Knorr přináší chuť do našich životů. Značka Knorr je autentická, inspirativní a hravá. Značka Knorr oslovuje milovníky vaření. Značka Knorr pečuje o produkty tak, jako vy pečujete o jídlo pro své blízké. Značka Knorr dbá na udržitelný rozvoj. Knorr. Ochutnejte ten rozdíl.
Unilever, holandsko-britská společnost založena v roce 1930, je dnes jedním z největších výrobců a dodavatelů spotřebního zboží na světě. Unilever nabízí ve více než 190 zemích více než 400 značek potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péči. Unilever každý den pracuje na vytvoření lepší budoucnosti. Pomáhá lidem cítit se dobře, vypadat dobře a získávat více ze života se svými značkami jako například Flora, Magnum, Dove, Axe, Rexona, Cif či Domestos. Unilever je zavázán k zodpovědnému chování a věří, že s pomocí 2 miliard svých zákazníků dokáže měnit svět k lepšímu. Více informací na www.unilever.cz
Složení:
Složení v dehydratovaném stavu:, Pšeničná mouka, Palmový tuk, Barvivo (amoniakový karamel)
Alergeny:
Obsahuje: Pšenice
Skladování:
Skladujte v suchu a při teplotě do +25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouka |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Energie: | 2451 kJ/592 kcal |
Tuky: | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 30 g |
Sacharidy: | 49 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 6,5 g |
Sůl: | <0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.